УКРАЇНСЬКЕ НАРОДНЕ МОВОМИСЛЕННЯ У ФРАЗЕМІЦІ ЗАХІДНОГО ПОЛІССЯ - Лавер, Оксана (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2022)
Рецензія: Мацюк З. С. Говорити як медок варити: словник фразеологізмів Західного Полісся та суміжних територій. Луцьк: Вежа-Друк, 2020. 688 с.