ШКОЛА ГАРТУ Й ВИСОКИХ СТАНДАРТІВ ПРОФЕСОРА Й.О. ДЗЕНДЗЕЛІВСЬКОГО - Шумицька, Галина (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2022)
Від учениці – з пошаною Зозуленько сива, де будеш кукаўа, Кой єс сой вершечок на бучку зўамаўа? Буду я кукаўа на зелені сосньі, Закля мі вершечок на бучку выросне. (З лемківської пісні) І. Верхратський «Говор галицких лемків» (1902)