ЕТИЧНІ ВИМІРИ ЕПІСТОЛЯРНИХ ДІАЛОГІВ - Хмелюк, Майя (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2022)
Кіраль С. Іван Чендей та київські критики: епістолярні діалоги: монографія. Київ – Ужгород: РІК–У, 2021. 432 с.