ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ ОЛЕКСИ МИШАНИЧА - Мишанич, Ярослав (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2023)
Протягом 40 років О. Мишаничем пророблена дуже велика видавнича робота. За його участю побачило світ більш ніж 80 видань – як наукових, так і художніх. Поміж ними – наукові монографії й збірники статей, багатотомні видання, художні твори з давньої літератури, літератури XIX й XX ст., перекладені твори вчених української діаспори й науково-популярні видання.