ЛІДІЯ ГОЛОМБ: НЕЗРИМА ПРИСУТНІСТЬ МУДРОЇ НАСТАВНИЦІ - Кордонець, Олександр (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2023)
На життєвому шляху іноді трапляються люди, зустріч з якими визначає всю твою подальшу, у тому числі й професійну, долю. Для мене такою людиною стала доктор філологічних наук, професор Лідія Григорівна Голомб.