ВІДДІЄСЛІВНІ НАЗВИ ОСІБ У СЛОВАЦЬКІЙ ТА УКРАЇНСЬКІЙ МОВАХ - Буднікова, Леся (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2019)
У статті розглядається творення віддієслівних атрибутивних та аґентивних назв осіб у словацькій та українській мовах. У розвідці показано механізм творення атрибутивних та аґентивних назв осіб праслов’янськими суфіксами, а також визначені продуктивні та непродуктивні словотвірні моделі