ХРОНОТОПНА МОДЕЛЬ МЕЖІ-ПОЛОНУ В КНИЗІ А. БЕССАРАБА «МИ НЕ МАЄМО ПРАВА НЕ БУТИ СИЛЬНИМИ» - Журавська, Оксана (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2019)
У статті проаналізовано композицію книги А. Бесараба «Ми не має права не бути сильними» як один із чинників її актуалізації в художньому й медійному дискурсі, визначено особливості моделі хронотопу межі-полону, що відображає процес себевіднайдення особистістю, схарактеризовано концептосферу поетичного ядра й наративних стратегій інтерв’юера та героя інтерв’ю у ній.