ВПЛИВ ТЕЛЕБАЧЕННЯ НА ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’Я ЯК ОСНОВНОЇ ВІТАЛЬНОЇ ЦІННОСТІ ЛЮДИНИ - Лівіцька, Оксана (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2019)
У статті проаналізовано вплив та роль телебачення на формування здоров’я як важливої життєвої цінності сучасної людини. З’ясовано, що в українському телеефірі транслюється ряд програм, які присвячені здоровому способу життя, харчуванню, безпеці тощо. Однак функціонують телевізійні матеріали, у яких зображується агресія, насильство, зловживання людьми шкідливими звичками, що негативно впливають на суспільство.