ТЕМАТИЧНО-ЖАНРОВИЙ ПОРТРЕТ РЕГІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО САЙТУ - Тарасюк, Володимир (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2019)
У статті здійснено спробу проаналізувати закарпатський спортивний сайт «Оболок» у контексті тематичних і жанрових особливостей публікацій. На основі здійсненого аналізу представлено відповідний портрет названого інтернет-ресурсу.