ДОСЛІДЖЕННЯ ПРО МІФОЛОГІЧНІ ВИТОКИ УКРАЇНСЬКОГО ФОЛЬКЛОРУ ЗАКАРПАТТЯ - Мушкетик, Леся (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2021)
Тиховська О. Магія та міфологія в українському фольклорі Закарпаття: етнопсихологічний аспект. Ужго- род: РІК-У, 2021. 512 с.