«СЛОВНИКИ – МУЗЕЇ СЛІВ...» - Негер, Оксана (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2022)
Рецензія: Фразеологізми в ідіостилі Анатолія Свидницького. Словник / Укл.: Коваленко Б. О., Коваленко Н.Д. Кам’янець-Подільський: ТОВ «Рута», 2019. 364 с.