ДИВЕРГЕНТНА ЄДНІСТЬ: НЕЗАМУЛЕНИЙ ПОГЛЯД НА СЛОВАЦЬКУ ЛІТЕРАТУРУ ХІХ СТОЛІТТЯ - ЛІХТЕЙ, Тетяна (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Філологія, 2026)
Rozbiehavá jednota: národnoobrodenecké reprezentácie– modely, tranzície a transgresie / Ivana Taranenková, Magdalena Bystrzak, Marianna Koliová, Eva Palkovičová, Ľubica Schmarco vá (eds.). Bratislava: VEDA, vydavateľstvo SAV, 2024. 552 s. ISBN: 978-80-224-2079-2